gototopgototop

СЛЕДНИОТ БРОЈ НА ЗЕНИТ ИЗЛЕГУВА НА 16 ОКТОМВРИ 2015 ГОДИНА

reklama

reklama

reklama

ЗЕНИТ БРОЈ 372, Петок, 09 октомври 2015 година

ШМАЈЗЕРОТ НА МАКСО ВО УЧАСТАКОТ

Изложбената поставка на Меморијалниот музеј 11 Октомври е збогатена со  личното оружје на еден од учесниците во нападот на окупаторската полициск...

СЕКОЈ УСПЕШЕН БИЗНИСМЕН ИНВЕСТИРА ВО РАЗВОЈОТ НА ДРЖАВАТА

Промовирана фондацијата Ѓорѓија Џорџ Атанасоски - Ќе се поддржува образованието, медиумите, здравството, правната и економската реформа и спортот ...

РИСТЕСКИ НОВ В.Д. ДИРЕКТОР

В болница Дипломираниот стоматолог Петар Ристески е новиот вршител на должноста директор во болницата. Ристески за прв човек доаѓа на местото од дос...

ФУДБАЛОТ Е ЗЛО БЕЗ КОЕ НЕ МОЖЕМЕ

По прекинот на мечот Победа - Македонија ЃП - Инцидентите биле, се и ќе бидат дел од овој спорт Една дефиниција за фудбалот како едноставна игра меѓ...

  • ШМАЈЗЕРОТ НА МАКСО ВО УЧАСТАКОТ

  • СЕКОЈ УСПЕШЕН БИЗНИСМЕН ИНВЕСТИРА ВО РАЗВОЈОТ НА ДРЖАВАТА

  • РИСТЕСКИ НОВ В.Д. ДИРЕКТОР

  • ФУДБАЛОТ Е ЗЛО БЕЗ КОЕ НЕ МОЖЕМЕ

СПОРТ

ФУДБАЛОТ Е ЗЛО БЕЗ КОЕ НЕ МОЖЕМЕ

По прекинот на мечот Победа - Македонија ЃП - Инц...

ДИМЕСКИ ТРЕТ НА СВЕТСКАТА ЛИСТА

Моделарство Членот на АК Прилеп, Бојан Димески, г...

ЏАФЕРОСКИ НАЈБОРБЕН

Бокс Боксерскиот клуб Ас каде и да се појави пред...

ТРЕНИНЗИ ВО С. ЗАГОРА

Борење Стара Загора, Бугарија е местото каде прес...

КОРЗО ПРВАК 1972

Историја Фудбалската екипа на Корзо беше меѓу нај...

ПРВ ТРИУМФ НА МЛАДОСТ 96

Пинг - понг По несреќниот пораз од 5-4 со Мултите...

ПЕТ ТУРНИРИ

Празнична програма В недела на Спортскиот аеродро...

БЛИСКУ Е ВРВОТ

Ракомет Полека, но сигурно, екипата на машкиот су...

СПОНЗОР ОД АВСТРАЛИЈА

ФК Врбјани Малите клубови не се оставени сами на ...

БИЗНИС

УЧИМЕ, ИГРАМЕ, РАСТЕМЕ ЗАЕДНО

Едукативен центар Светлина Негувајќи голема љубов...

ЈАЗИЧЕН АГОЛ

КРАЛЕ МАРКО НА ПЛОШТАД

Уште еднаш за Марка Кралета. Овојпат со посебен по...

ПУЛС

АГРОИНВЕСТ И БИМФУД СЕ РАЗВИВААТ СО ВЛАДИНИ ИНЈЕКЦИИ

Државна помош за земјоделскиот сектор Дека земјод...

МАРЈАН АНГЕЛЕСКИ - ПРОРЕКТОР ЗА НАСТАВА

На Универзитетот Свети Климент Охридски - Битола ...

ВАКЦИНИ ПРОТИВ ГРИП ОД ВТОРНИК

Центарот за јавно здравје ќе отпочне со вакцинациј...

РИСТЕСКИ НОВ В.Д. ДИРЕКТОР

В болница Дипломираниот стоматолог Петар Ристеск...

АКТУЕЛ

ШМАЈЗЕРОТ НА МАКСО ВО УЧАСТАКОТ

Изложбената поставка на Меморијалниот музеј 11 Окт...

ПЕТКА

УЧЕНИЦИТЕ ИЗРАБОТИЛЕ СКЕЛЕТ ОД ГОВЕДО

СОУ "Орде Чопела" Идните ветеринари од СОУ "Орде ...

СПОРТУВАЊЕ НА ЕКСКУРЗИЈА

СОУ "Кузман Јосифоски - Питу" Учениците од СОУ "...

ПРВА ПОМОШ ПРИ ЕМИГРАНТСКА КРИЗА

Гимназија "Мирче Ацев" Екипата на гимназијалците...

ЗЕНИТ ПРЕТВОРЕН ВО МОДНА КРЕАЦИЈА

Весникот Зенит на неколку млади, предводени од вол...

НА ЧЕКОР ДО ПОТОПЛИ УСЛОВИ ЗА РАБОТА

ОУ "Блаже Конески" За потопли училници и за зголе...

НОВИ ПОДОВИ ЗА ЧИСТО УЧИЛИШТЕ

ОУ "Кире Гаврилоски - Јане" Во ОУ "Кире Гаврилоск...

ОКТОМВРИСКО ВОСТАНИЕ

На 11 октомври пукна првата пушка во Прилеп и К...

OKO

АДРЕНАЛИН И НАГРАДИ СО ЏИПОВИ

Единствените двајца прилепски учесници на Оф роуд ...

СО ВЕЛОСИПЕД ПРЕКУ СЛИВА

На велосипедската "Тура преку Слива" за Мариово, у...

ПЕХАР ОД "ИГРИ БЕЗ ГРАНИЦИ"

Здружението за глуви и наглуви лица од Прилеп уште...

ОД "ПИЛЕ МЛЕКО" ВО "НА- МА"

Објектот од Стара Нама - или Народен магазин, од п...

КУЛТУРА

КУРНАЗЛАЦИТЕ НА ИТАР ПЕЈО КАЈ КАДИЈАТА

Патрдии со хонорари Чешитлаците и курназлаците н...

ГЕРМАНСКИ ФИЛМОВИ ВО КИНО МИС СТОН

Синоќа во кино Мис Стон почна 11 издание на Фестив...

ИЗЛОЖБА НА СТАРИ ГРАМОФОНСКИ ПЛОЧИ

За 70 годишнината од библиотеката вечерва во 18.30...

СЛИКИ НА МИРОСЛАВ МАСИН

Вечерва во ЦК ,,Макро Цепенков,, Изложба на 10 фо...

Репертоар на Кино Мис Стон

Петок 9. октомври 18.00 часот - ,,Феникс“, режија...

ФОКУС

СЕКОЈ УСПЕШЕН БИЗНИСМЕН ИНВЕСТИРА ВО РАЗВОЈОТ НА ДРЖАВАТА

Промовирана фондацијата Ѓорѓија Џорџ Атанасоски ...

372

face

anketa

НАСЛОВНА

prognoza

dolu