reklama

reklama

reklama

Изберете месец, година и дел текст од тоа што го пребарувате

Филтер 

 • ПРВИОТ БРОЈ

  ПРВИОТ БРОЈ
    Првиот број на локалниот неделникот „Зенит“ од Прилеп излезе на 2 мај 2008 година. Од првиот примерок се етаблира на прилепскиот пазар к...
 • ИМПРЕСУМ

  ИМПРЕСУМ
    ИЗДАВА: ЗЕНИТ ПРЕС ПЛУС  Д.О.О. ПРИЛЕП ул. „Рампо Левката“ 8а 7500 Прилеп   Oсновачи: Љупчо Мургоски и Светлана Ристеска главни и одг...
 • ФЛАЕР

  СПОРТ
  ВМЕТНУВАЊЕ НА ФЛАЕР ОД БРОЈ - 40 ЕВРА ...
 • ВНАТРЕШНИ СТРАНИЦИ

  Зенит Маркетинг
    1см - 0,15 евра Цела А3 (25,5 х 39 см.) 150 евра 1/2 (25,5 х19,5см.) 75 евра 1/4 (13х19,5 см.) 40 евра 1/8 (9х13 см.) 20 евра 1/16 (9 х7 см.) 10 евра Простор колку визит кар...
 • ПОСЛЕДНА СТРАНИЦА

  Зенит Маркетинг
    1см 0,4 евра Цела А3 (25,5 х 39 см.) 400 евра 1/2 (25,5 х19,5см.) 200 евра 1/4 (13х19,5 см.) 100 евра 1/8 (9 х7 см.) 50 евра  ...
 • ПРВА СТРАНИЦА

  Зенит Маркетинг
    Глава - 1см - 1,5 евро Долу - 1см - 0,8 евро - максимум 1/3  ...

АРХИВА

489

face

anketa

НАСЛОВНА

prognoza