reklama

reklama

reklama

Изберете месец, година и дел текст од тоа што го пребарувате

Филтер 

 • fotka na nedelata

  ОКО
  ФОТКА НА НЕДЕЛАТА ...
 • АВТОМОБИЛСКИ КРШ ВО ЦРН БОР

  ОКО
  АВТОМОБИЛСКИ КРШ ВО ЦРН БОР Во дворот на Црн Бор се поредил цел мини саем на автомобили. Ама стари, која од која поветва и поискршена. Такаре...
 • СТИБЕРА И ТРОЈАЧКО – ПРИВЛЕЧНИ ЗА ПЛАНИНАРИТЕ

  ОКО
  СТИБЕРА И ТРОЈАЧКО – ПРИВЛЕЧНИ ЗА ПЛАНИНАРИТЕ Ниту врнежливото време не ги спречи планинарите на “Јане Сандански” да ги “откирајат” ис...
 • ИСЧЕЗНАА “РАЦЕТЕ” ЗА ПИЕЊЕ ВОДА

  ОКО
  ИСЧЕЗНАА “РАЦЕТЕ” ЗА ПИЕЊЕ ВОДА Прилеп се случувало да остане без вода, ама без чешми - никогаш. Штом стегнат жештините, кај и да си - си има...
 • “ПРЕМИЕРА” НА ЛУКА НА АКТЕРИТЕ ИВАНОСКИ

  ОКО
  “ПРЕМИЕРА” НА ЛУКА НА АКТЕРИТЕ ИВАНОСКИ Даниела и Зоран Иваноски, и двајцата актери во театарот, го претставија во јавност неколкумесечн...
 • ТРКА НА ПЛАНИНА

  СПОРТ
  Велосипедизам ТРКА НА ПЛАНИНА В недела претстои првата планинска велосипедска трка во околината на Охрид, а меѓу учесниците се членовите...
 • СИТЕ ПРВИ МЕСТА ЗА ПРИЛЕП

  СПОРТ
  Шах СИТЕ ПРВИ МЕСТА ЗА ПРИЛЕП На државен турнир во Негорски Бањи за лица со оштетен слух, стонастотен успех на тимот од Прилеп. Поединечно,...
 • ВЕТЕРОТ ДАДЕ ГОЛ

  СПОРТ
  Женски фудбал ВЕТЕРОТ ДАДЕ ГОЛ Среќен гол го одлучи новиот првак во фудбалската лига за жени. На дерби за титулата, скопско Наше такси - Поб...
 • КОРЗО СЕ ДРЖИ

  СПОРТ
  Трета лига КОРЗО СЕ ДРЖИ В недела (14 ч.) е 17. коло од Трета лига - Југ. Тимот без сопствен терен, Корзо по ремито (0-0) во Г. Коњари, в сабота “дом...
 • НЕДОСТАСУВА ПОБЕДНИЧКИ МЕНТАЛИТЕТ

  СПОРТ
  Ракомет: Жито Прилеп по европските настапи НЕДОСТАСУВА ПОБЕДНИЧКИ МЕНТАЛИТЕТ Свртување кон дуелите со Металург Жито Прилеп го поправи в...
 • МЕРАК ЗА ДРИБЛИНГ

  СПОРТ
  Фудбал: Владимир Петрески, играч на 11 Октомври МЕРАК ЗА ДРИБЛИНГ Гледачите можат да уживаат во фудбалски “слалом” Меѓу најмладите во ти...
 • ФЕЈСБУК СТАТУСИ

  ПЕТКА
  ФЕЈСБУК СТАТУСИ Или ќе си одите или бегајте од овде! х х х Во наше време за џвакање мастика се пишеше кец! Море во наше време немаше ни масти...
 • РАПЕРИТЕ НА ТИТАНИУМ ВТОРПАТ НА ЦД

  ПЕТКА
  РАПЕРИТЕ НА ТИТАНИУМ ВТОРПАТ НА ЦД После албумот “Вандализам”, кој излезе во 2008 година, новата збирка песни насловена “Проект 22” е втор к...
 • ОДБЕЛЕЖАН МЕСЕЦОТ НА ФРАНКОФОНИЈАТА

  ПЕТКА
  ОУ “Климент Охридски” ОДБЕЛЕЖАН МЕСЕЦОТ НА ФРАНКОФОНИЈАТА Секцијата по француски јазик при О.У. “Климент Охридски” за која одговорна е ...
 • И ПЕСНА И ГРИЖА ЗА ПРИРОДАТА

  ПЕТКА
  И ПЕСНА И ГРИЖА ЗА ПРИРОДАТА Со песна, свирка и танц младите од УНМС на ВМРО ДПМНЕ, го одбележаа 21 март, денот на пролетта. Убаво се забавуваа...
 • ЗЕНИТ ПЕТКА НА FACEBOOK

  ПЕТКА
  ЗЕНИТ ПЕТКА НА FACEBOOK Страницата ПЕТКА ги афирмира сите ученици и училишта. За поголема соработка и контакт, ПЕТКА има и свој профил на facebook. ...
 • ДОЛЕТА ПРОЛЕТТА И КАЈ НАС

  ПЕТКА
  ДОЛЕТА ПРОЛЕТТА И КАЈ НАС Иако првиот пролетен ден ни малку не личеше дека се менува едно гходишно студено време и доаѓа период на топлина, ...
 • repertoar

  КУЛТУРА
  НУЦК”Марко Цепенков” Репертоар на театарот  Петок, 25 март  “Антица”, режија Бранко Брезовец  почеток - 19.30 часот Сабота, 26 ма...
 • ПРОМОВИРАНИ КНИГИ ОД АНГЕЛИНА МАРКУС

  КУЛТУРА
  Во Библиотека ПРОМОВИРАНИ КНИГИ ОД АНГЕЛИНА МАРКУС “Антигона - Неготино”, “Древно македонско празнување”, “100 години противпожарна заш...
 • “ДРЕН 2008” ВО БИТОЛА

  КУЛТУРА
  “ДРЕН 2008” ВО БИТОЛА Ретроспективна изложба на 30 слики создадени од дваесетина уметници од земјата и странство на колонијата “Дрен 2008” о...

АРХИВА

492

face

anketa

НАСЛОВНА

prognoza