reklama

reklama

reklama

Изберете месец, година и дел текст од тоа што го пребарувате

Филтер 

 • ФОТКА НА НЕДЕЛАТА

  ОКО
  ФОТКА НА НЕДЕЛАТА ...
 • КАРТУШОВЦИ НА СВЕТИ СПАС

  ОКО
  КАРТУШОВЦИ НА СВЕТИ СПАС Ноемвриското време, нетипично топло и убаво за прошетки, околу 50 планинари од ЕПД Картуш го искористиле за "задол...
 • БЕЗИСТЕН НА МАС ПАЗАР

  ОКО
  БЕЗИСТЕН НА МАС ПАЗАР  Локалните власти планираат да никне модерен безистен на местото на покриениот пазар на млечни производи. Одамна ...
 • БОГАТ АТ ПАЗАР

  ОКО
  БОГАТ АТ ПАЗАР Плипот коњи, магариња, маски, па и волови на ат пазар на местото на фонтаната пред Комерцијална банка. Немало автомобили и ка...
 • ПТИЧЈИ КОНЦЕРТ ВО ЦЕПЕНКОВ

  ОКО
  ПТИЧЈИ КОНЦЕРТ ВО ЦЕПЕНКОВ Канаринци, биљбиљи, бастери, 150 на број, беа на изложба во ...Цепенков. Рај за очи  и уши. Се запалија не само одгл...
 • ЌУТУЦИ, МЕСТО СЕНКА

  ОКО
  ЌУТУЦИ, МЕСТО СЕНКА Под секирите и пилите паднаа педесетина стебла канадски тополи на ливадата крај Вештачкото езеро, која беше традицион...
 • КАДИНО - КОЖУФ ОД 0-2 НА 3-0

  СПОРТ
  Трета КАДИНО - КОЖУФ ОД 0-2 НА 3-0 Во Третата лига - Југ, фаворитот Кожуф службено загуби во Кадино! Гевгеличани победија со 0-2, но тука не заврш...
 • ЗЕЛЕНО - БЕЛА ПОБЕДА

  СПОРТ
  Историја ЗЕЛЕНО - БЕЛА ПОБЕДА Победа во минатото најчесто настапувала во црвени, црвено - бели или во бели дресови. Ретки се исклучоците. Во...
 • ШАНСА ВО БРВЕНИЦА

  СПОРТ
  Фудбал ШАНСА ВО БРВЕНИЦА Победа се држи при врвот на две кола пред крајот на есенскиот дел од Втората лига. Трета е со 25 бода, еден помалку ...
 • ЈОЧКОСКИ МАЈСТОР

  СПОРТ
  Пинг - понг ЈОЧКОСКИ МАЈСТОР Штипски ППК Гоце Делчев падна пред ППК Младост, да се знае кој е шампион. Три меча доби Ѓоко Јочкоски, вклучите...
 • СЕДМООДДЕЛЕНКИ СО СИЛЕН СМЕЧ

  СПОРТ
  Одбојка СЕДМООДДЕЛЕНКИ СО СИЛЕН СМЕЧ Одбојката полека се враќа на сцена. Меѓу неколку школи една води некогашната легенда, Глигурче Локв...
 • ПРЕТПЛАТЕНИ НА МЕДАЛИ

  СПОРТ
  Џудо ПРЕТПЛАТЕНИ НА МЕДАЛИ Доминација на прилепските џудисти каде и да се појават. Куп  медали освоија на државното првенство во Кавада...
 • БРАЧНА ПОБЕДА

  СПОРТ
  Стрелаштво БРАЧНА ПОБЕДА Презимето Магдески двапати се читаше при прогласувањето на победниците на стрелечкиот турнир "13 ноември" во Ско...
 • ГОЛ ВО ПОСЛЕДНА СЕКУНДА

  СПОРТ
  Ракомет: Драматична Прва лига ГОЛ ВО ПОСЛЕДНА СЕКУНДА Бозароски погоди 12 пати Разгорена битката во Првата ракометна лига за мажи. На дерб...
 • ГОРИ СТРАСТА ЗА ГАСНЕЊЕ ПОЖАРИ

  ПЕТКА
  Во ОУ "Гоце Делчев" и во Гимназијата ГОРИ СТРАСТА ЗА ГАСНЕЊЕ ПОЖАРИ На 28-от квиз за познавање на мерки против огнени непогоди, организиран о...
 • ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА НА ГРАДИНКАТА

  ПЕТКА
  ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА НА ГРАДИНКАТА Новина во ЈОУДГ "Наша Иднина" е интернет страницата, финансирана од сопствени средства и помогната од Општ...
 • ДЕЦАТА ОД СОС ДЕТСКОТО СЕЛО СЕ ЗАБАВУВАА СО РОБОТИДЕЦАТА ОД СОС ДЕТСКОТО СЕЛО СЕ ЗАБАВУВАА СО РОБОТИ

  ПЕТКА
  ДЕЦАТА ОД СОС ДЕТСКОТО СЕЛО СЕ ЗАБАВУВАА СО РОБОТИ Околу 40 деца - штитеници во СОС детското село во Скопје беа гости на фабриката Микросам. ...
 • НАЈМАЛИТЕ УЧАТ ЗА ШТЕТИТЕ ОД АЛКОХОЛОТ И ЦИГАРИТЕ

  ПЕТКА
  Во ОУ "Рампо Левката" НАЈМАЛИТЕ УЧАТ ЗА ШТЕТИТЕ ОД АЛКОХОЛОТ И ЦИГАРИТЕ За конкурсот за видео спот од општинското тело за превенција од мал...
 • МЕДИЦИНСКА СЕСТРА СО ДАРБА ЗА ГИТАРА

  ПЕТКА
  МЕДИЦИНСКА СЕСТРА СО ДАРБА ЗА ГИТАРА Теодора Неделкоска од втора година во СОУ "Ѓорче Петров" учи за медицинска сестра. Ама уште додека бил...
 • НАДАРЕН СЛИКАР И УСПЕШЕН СПОРТИСТ

  ПЕТКА
  НАДАРЕН СЛИКАР И УСПЕШЕН СПОРТИСТ Атанас Димов има само девет години и е најмал ученик во петто одделение при ОУ "Кочо Рацин". Возраста не г...

АРХИВА

489

face

anketa

НАСЛОВНА

prognoza